Welkom

03-07-2013 21:49

Op deze website staat het Molosserras de Bullmastiff centraal. De informatie die u hier vindt varieert van rasinformatie, informatie over opvoeding, verzorging, medische informatie tot advertenties voor puppy's, dekreuen, herplaatsers, etc.

Ook vindt u hier leuke, grappige en verdrietige verhalen in maandelijkse columns die geschreven worden door onze bezoekers. We ontvangen tevens graag foto's van uw Bullmastiff voor in de Fotogalerijen.  

Bullmastiff in Beeld is een initiatief van Jessica Drenthen. Jessica fokt samen met haar man Bullmastiffs onder de kennelnaam 'Courtney's Pride'. Ze helpt baasjes en fokkers bij de vachtverzorging van hun viervoeters in haar trimsalon genaamd Trimsalon Doggy Style. Daarnaast is ze eigenaar van De Trimacademie, waar ze leerlingen opleidt tot honden- en kattentrimsalons. Voor ze 'in de honden' belandde, heeft ze een HBO studie Journalistiek gevolgd, waardoor schrijven en kennis vergaren haar passie is.

In het verleden heeft ze puppycursus en voortgezette cursus bij de KC Hardenberg gegeven, eigenaar van een dierenwinkel geweest en in diverse besturen gezeteld.

 


 

—————

Terug